13 stycznia 2017

Opinie o RR


Opinie kursantów są dla nas bardzo ważne. Dzięki waszym głosom możemy wciąż udoskonalać nasze produkty i lepiej dostosowywać się do potrzeb klientów.

FACEBOOK


    najlepsze szkolenie, w jakim do tej pory brałam udział. Polecam bez wahania, pełen profesjonalizm i świetne, z poczuciem humoru podejście do kursantów 🙂 Brawo chłopaki!!!

    thumb Jolanta Jablonska
    3/18/2019

    5 star review  Świetne i wartościowe szkolenie dostosowane do tego, co jest nam najbardziej potrzebne. Dziękujemy 🙂

    thumb Natalia Lasocka
    11/22/2017

    5 star review  Świetne szkolenie!!! Było dużo pożytecznej wiedzy i humoru. Nawet nie zauważyłyśmy, kiedy upłynęły przeznaczone na kurs godziny. Panowie ratownicy spisali się świetnie. Bardzo dziękujemy. Zadowolony personel Salonu fryzjerskiego AISA z Gdyni.

    thumb Joanna Bielińska
    2/12/2018

    5 star review  Bardzo dobrze przepracowany czas, na świetnym sprzęcie. Fantastyczna atmosfera. Pracownicy przedszkola pozdrawiają zespół RR.

    thumb Ewa Romasz
    11/16/2017

    5 star review  Super szkolenie! Dziękuję!

    thumb Anna Melki
    4/22/2017

    5 star review  Krótko o Reaguj Ratuj: - profesjonalni prowadzący - profesjonalny sprzet - oraz najwazniejsze czlowiek nie nudzi sie sluchajac a wiedza przekazana zostaje w głowie!!! Polecam wszystkim niezdecydowanym!

    thumb Lidka Meyza
    2/14/2018

    5 star review  Pełne profesjonalne szkolenia i najnowszy sprzęt polecam.

    thumb Łukasz Bogdański
    12/09/2017

    Szkolenie konkretne, rzetelne i przede wszystkim życiowe! do tego w ciekawym i fajnym tonie:) serdecznie polecam i uważam, że każdy powinien je zaliczyć! wcześniejsze szkolenia się do tego nie umywają a kilka już w swoim życiu przeszłam:)

    thumb Agnieszka Szczepańska
    9/29/2018

 

Ankiety Ewaluacyjne


Przykładowe opinie zebrane przy pomocy ankiet ewaluacyjnych, przeprowadzanych po każdym szkoleniu. Trenerzy RR prowadzą statystyki i modyfikują szkolenia w oparciu o głos klientów.

 

Zachęcamy by po odbytym szkoleniu wystawić nam opinię lub zgłosić swoje spostrzeżenia drogą mailową.

# szkolenie z pierwszej pomocy # kurs pierwszej pomocy # Gdańsk